Publié le donderdag 31 augustus 2023 à 09h18

Abdij van Stavelot

  • Abdij van Stavelot - Ready Steady
Een noviteit van deze belangrijke toeristische locatie die u zeker niet moet missen
Stavelot
Bent u op zoek naar een locatie voor uw meerdaagse evenementen, vergaderingen of maaltijden? Waarom laat u zich niet verleiden door de Abdij van Stavelot? Te meer daar er sinds kort een nieuwe formule beschikbaar is: een bijzondere borrel voorafgaand aan een onvergetelijke avond in een uitzonderlijke omgeving. Dit voorstel is perfect geschikt voor uw eindejaarsfeest met het personeel. Een gepland evenement is essentieel om uw medewerkers te bedanken.

Verras uw medewerkers met een originele activiteit in het Museum van het circuit van Spa-Francorchamps dat voor de gelegenheid exclusief voor u is gereserveerd. Deze activiteit wordt begeleid door het bedrijf Ready Steady dat ervoor zal zorgen dat u een unieke ervaring beleeft rondom proeverijen met wijn, bier, chocola en zelfs vruchtensappen.
 
Na dit gezellige en plezierige intermezzo gaat u aan tafel in een gewelfde kelder voor een prettige voortzetting van de avond. In Stavelot, in het hart van de Ardennen, zijn geen parkeerproblemen en verkeersopstoppingen. Alles verloopt hier vlekkeloos!
meer