Publié le vrijdag 28 april 2023 à 09h11

Mercure Liège City Centre

  • Mercure Liège City Centre
Organiseer je evenementen op een majestueuze en authentieke locatie die volledig werd vernieuwd!
Luik
Het Mercure Liège City Centre wil zijn verleden, doordrenkt van geschiedenis, in de kijker zetten en nieuw leven inblazen. Op deze volledig gerenoveerde plek worden eenvoud, authenticiteit en sereniteit gecombineerd met gastvrijheid, waarbij zelfs aan de kleinste eisen wordt gedacht. Het doel: dat je je er thuis voelt.
 
Het hotel is ideaal voor je evenementen met de 7 volledig gerenoveerde of nieuwe vergaderzalen en 2 ontvangstruimten die ook privé kunnen worden gebruikt voor maximaal 100 personen. Het hotel biedt je ontelbare mogelijkheden voor het organiseren van evenementen. Bovendien beschikken al deze ruimten over toegang tot breedbandinternet, benodigdheden voor presentaties en aansluitmogelijkheden voor audioapparatuur.

En daarnaast heb je nog 149 comfortabele kamers en het restaurant ‘La Linière’ dat authentieke en seizoensgebonden gerechten biedt, geserveerd in een gezellige omgeving. De naam betekent vlasveld en werd gekozen als eerbetoon aan het industriële verleden van de plaats.
meer