One Reality

 • 1ère position
 • Liege One Reality DSC00952 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC01273 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC01223 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC01151 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00986-2 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00884-2 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00770-2 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00756 (2) © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00522-2 © Corentin Lambert
 • Liege One Reality DSC00505 © Corentin Lambert
Liege One Reality DSC00952 © Corentin LambertLiege One Reality DSC01273 © Corentin LambertLiege One Reality DSC01223 © Corentin LambertLiege One Reality DSC01151 © Corentin LambertLiege One Reality DSC00986-2 © Corentin LambertLiege One Reality DSC00884-2 © Corentin LambertLiege One Reality DSC00770-2 © Corentin LambertLiege One Reality DSC00756 (2) © Corentin LambertLiege One Reality DSC00522-2 © Corentin LambertLiege One Reality DSC00505 © Corentin Lambert

Beleef samen met collega's een unieke virtual reality experience

HET CENTRUM

One Reality is een van de grootste VR-centra in Europa. De amusementsruimte bevindt zich in het centrum van Luik, vlak naast de Place St-Lambert in het voormalige Le Cadran.

In de nabije omgeving vindt u meerdere parkings (Cadran/St-Lambert/...) en openbaar vervoer (trein/bus/...).

DE ACTIVITEIT

Het centrum heeft een oppervlakte van meer dan 1500 m² en een capaciteit van 4 tot 100 personen met maximaal 20 personen tegelijkertijd in een VR-attractie.

Het centrum beschikt ook over een vergaderzaal met projector, evenals een lounge-ruimte met bar, biljard en gezelschapsspelen.

One Reality is een van de grootste aanbieders in Europa op het gebied van Virtual Reality experiences met vooral VR Free-Roaming experiences en/of Escape Games

WAT IS FREE-ROAMING?

Vrij bewegen in Virtual Reality. Wat inhoudt dat u om zich te verplaatsen in een virtueel universum, zichzelf ook moet verplaatsen.

Uw avatar (dus uzelf in het virtuele universum) reproduceert uw bewegingen.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
One Reality
2 Rue de Bruxelles
Au Cadran
Liège
4000
Liège

Kaart