Publié le vrijdag 10 februari 2023 à 10h17

YUST Luik

  • YUST Luik
Combineer een lunch met een vergadering met de formule ‘Meet & Eat’
Luik
Een vergadering buiten het kantoor? Kom naar YUST en maak kennis met de stijlvolle vergaderruimten, volledig uitgerust met alles wat u nodig hebt voor uw evenementen.
U krijgt korting op de huur van een vergaderzaal wanneer u hier ook de ‘lunch’ gebruikt en zo kunt u tot wel € 100* besparen.
 
Geen stress en geen ruis voor de organisator. Kleine gerechten om de productiviteit van brandstof te voorzien… alles wat er maar nodig is voor een onalledaags business moment. Bovendien beschikt u er over zeer snelle Wifi, beeldschermen met Barco ClickShare verbinding en zowel papieren als digitale flipovers. Er is onbeperkt en kosteloos thee, koffie en water beschikbaar tijdens het team event.
 
Met de 3 zeer geavanceerde zalen met een capaciteit van maximaal 45 personen, een auditorium voor presentaties met plaats voor 55 personen en 2 extra ruimtes (de rooftop van 300m² en de half overdekte patio) die u kunt afhuren voor een besloten gezelschap, biedt deze locatie middenin de wijk Luik-Guillemins een compleet aanbod.
 
*De hoogte van de korting is afhankelijk van het type vergaderzaal en de huurperiode en is alleen van toepassing als er ook een YUST menu wordt besteld, het aantal personen in de zaal moet gelijk zijn aan het aantal personen dat de maaltijd gebruikt.
meer