Blegny-Mine

  • 1ère position
  • BLEGNYMINE3 © FTPL Y.Gabriel
  • Blegny-Mine 016 © Blegny-Mine
  • Blegny-Mine IMG_7285 © Blegny-Mine
  • Blegny-Mine 2012-05-13 16.17.38 © Blegny-Mine
  • Blegny Mine_9763 © provincedeliege_presse&multimedia
  • Cref et blegny mines © Province de Liège service communication
  • Blegny mine © Danielle Roemans
  • Blegny Mine_9332© Province de Liège service communication
BLEGNYMINE3 © FTPL Y.GabrielBlegny-Mine 016 © Blegny-MineBlegny-Mine IMG_7285 © Blegny-MineBlegny-Mine 2012-05-13 16.17.38 © Blegny-MineBlegny Mine_9763 © provincedeliege_presse&multimediaCref et blegny mines © Province de Liège service communicationBlegny mine © Danielle RoemansBlegny Mine_9332© Province de Liège service communication

Trek uw jas aan, zet uw helm op en daal met de liftkooi af naar de ondergrondse gangen op een diepte van 30 en 60 meter. Hier ontdekt u hoe de mijnwerkers vroeger te werk gingen, een ervaring die u niet mag missen!

Probeer de formule « mines gourmandes » : een bezoek aan de mijnen wordt gecombineerd met proeverijen van heerlijke streekproducten.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau Liège-Spa Businessland) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Blegny-Mine
23 Rue Lambert Marlet
Blegny
4670
Blegny

Kaart