Circuit de Spa-Francorchamps

 • 1ère position
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Espace évènementiel
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Espace évènementiel
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Petite salle de réunion
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Grande salle de réunion
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Présentation
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Présentation - Devant de la salle
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Vue sur le circuit depuis l'intérieur
 • Circuit de Spa-Francorchamps 300 source (4) Loge F1
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels - Loges « Formule 1 »
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels - Loges « Formule 1 »
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Teambuilding-incentives - Crosskart
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Teambuilding-incentives - Total wipe out
 • Circuit de Spa-Francorchamps - Casque Expo
 • MICE MIF MAM Circuit de Spa-Francorchamps salle 6 © Circuit de Spa-Francorchamps
 • MICE MIF MAM Circuit de Spa-Francorchamps Rouge © Circuit de Spa-Francorchamps
 • Circuit Spa Francorchamps 2805 © provincedeliege_presse&multimedia
 • Baptême de piste 01 © Le Circuit de Spa-Francorchamps
 • Circuit de Spa Francorchamp 01 © FTPL JM Léonard
Circuit de Spa-Francorchamps - Espace évènementielCircuit de Spa-Francorchamps - Espace évènementielCircuit de Spa-Francorchamps - Petite salle de réunionCircuit de Spa-Francorchamps - Grande salle de réunionCircuit de Spa-Francorchamps - PrésentationCircuit de Spa-Francorchamps - Présentation - Devant de la salleCircuit de Spa-Francorchamps - Vue sur le circuit depuis l'intérieurCircuit de Spa-Francorchamps 300 source (4) Loge F1Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels - Loges « Formule 1 »Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnels - Loges « Formule 1 »Circuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnelsCircuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnelsCircuit de Spa-Francorchamps - Evènements professionnelsCircuit de Spa-Francorchamps - Teambuilding-incentives - CrosskartCircuit de Spa-Francorchamps - Teambuilding-incentives - Total wipe outCircuit de Spa-Francorchamps - Casque ExpoMICE MIF MAM Circuit de Spa-Francorchamps salle 6 © Circuit de Spa-FrancorchampsMICE MIF MAM Circuit de Spa-Francorchamps Rouge © Circuit de Spa-FrancorchampsCircuit Spa Francorchamps 2805 © provincedeliege_presse&multimediaBaptême de piste 01 © Le Circuit de Spa-FrancorchampsCircuit de Spa Francorchamp 01 © FTPL JM Léonard

Bent u op zoek naar een origineel kader voor uw evenementen? Het Circuit de Spa-Francorchamps komt dan als geroepen! 

Doe uzelf de unieke atmosfeer van het mythische Formule 1-circuit cadeau, het populairste ter wereld! 

Zoekt u een plaats voor een salon, een beurs, een eindejaarsfeest, een teambuilding, een incentive, een familiedag? 

Deze dienstverlener biedt u:

24 aanpasbare zalen van 50 tot 100 m² die u kan gebruiken! De luxueuze salons aan de Eau Rouge met een uitgeruste vergaderzaal waar aan al uw behoeften kunnen worden beantwoord.

40 activiteiten voor teambuildings of incentives voor alle voorkeuren/budgetten (pistedopen, bezoek met gids aan de coulissen van het circuit, 4x4, karten, 2PK, Vespa's, ontdekking van het circuit met de fiets, elektrische step, een eigen strip maken, escape room, schattenjacht, total wipe out, museumbezoek voor de honderdste verjaardag in 2021 ... Alles is mogelijk). 

Dit alles in een adembenemend kader!

Kiest u Spa Francorchamps voor uw evenementen, dan kiest u iets magisch en unieks dat uw gasten gegarandeerd zal plezieren!  

Offerte op maat en vrijblijvend! De mythe binnen handbereik.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Circuit de Spa-Francorchamps
55 Route du Circuit
Stavelot
4970
Stavelot

Kaart