Ecco la Luna

  • 1ère position
  • Ecco la Luna - Verviers - Explocation de la ville
  • Ecco la Luna - Verviers - Jeu en ville
  • Ecco la Luna - Verviers - Jeu en équipe de cohésion
  • Ecco la Luna - Verviers - Challenge en équipe
  • Ecco la Luna - Verviers Bamboo Experience
  • Ecco la Luna - Verviers - Jeu d'évasion
  • Ecco la Luna - Verviers Quiz Interactif
  • Ecco la Luna Verviers - Jeux de ferme
  • Ecco la Luna - Verviers - Expérience domino
Ecco la Luna - Verviers - Explocation de la villeEcco la Luna - Verviers - Jeu en villeEcco la Luna - Verviers - Jeu en équipe de cohésionEcco la Luna - Verviers - Challenge en équipeEcco la Luna - Verviers Bamboo ExperienceEcco la Luna - Verviers - Jeu d'évasionEcco la Luna - Verviers Quiz InteractifEcco la Luna Verviers - Jeux de fermeEcco la Luna - Verviers - Expérience domino

Ontdek een zeer ruim aanbod indoor en outdoor activiteiten van topkwaliteit 

Ecco La Luna is een organisatie gespecialiseerd in teambuildings, evenementen en coachings op maat voor bedrijven, die al 20 jaar actief is in de sector en jaarlijks meer dan 300 evenementen organiseert voor kleine of grote groepen. 

Of het nu gaat om een teambuilding of een origineel evenement, het is perfect mogelijk om meer de focus te leggen op het plezieraspect of meer op de coaching op maat

Een professioneel, meertalig team met uitgebreide vakkennis organiseert uw evenement op maat om er zo een succes van te maken!

Daarnaast biedt Ecco La Luna ook andere activiteiten aan met veelzijdige thema's, zoals: ‘Diversiteit en Inclusie', ‘De Mol', ‘Team Challenges', stadsspel zoals ‘Kraak de code', mobiele escapegame ‘Escape to Victory', Tandem rally, een rit met een oude auto (2pk) en een graffitiworkshop.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Ecco la Luna
48 D Rue Georges Albert
Verviers
4800
Verviers

Kaart