Experience Factory

 • 1ère position
 • Experience Factory - Teambuilding - Course
 • Experience Factory - Teambuilding - Kart adapté au PMR
 • Experience Factory - Teambuilding - Préparation
 • Experience Factory - Teambuilding - Photo d'équipe
 • Experience Factory - Circuit - Vue panoramique
 • Experience Factory - Circuit
 • Experience Factory - Salle de briefing
 • Experience Factory - Accueil
 • Experience Factory - Extérieur
 • Experience Factory - Intérieur
 • Experience Factory - Espace évènementiel
 • Experience Factory - Espace évènementiel
 • Experience Factory - Teambuilding - Restauration
Experience Factory - Teambuilding - CourseExperience Factory - Teambuilding - Kart adapté au PMRExperience Factory - Teambuilding - PréparationExperience Factory - Teambuilding - Photo d'équipeExperience Factory - Circuit - Vue panoramiqueExperience Factory - CircuitExperience Factory - Salle de briefingExperience Factory - AccueilExperience Factory - ExtérieurExperience Factory - IntérieurExperience Factory - Espace évènementielExperience Factory - Espace évènementielExperience Factory - Teambuilding - Restauration

Trotseer uw collega's op 's werelds grootste indoorcircuit ter wereld

Voor, na of tussen twee vergaderingen door, kunt u uw collega's uitdagen op de langste indoor kartbaan ter wereld! Verbeter uw rondetijden en haal in op de technische bochten van het circuit om op de eerste trede van het podium te eindigen!

Karten is de perfecte activiteit voor teambuilding: competitie, teams opzetten voor een betere samenhang, en gegarandeerd vertier onder collega’s.

Al 10 jaar geleden begon Karting in Eupen en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldreferentie op het gebied. Ook zijn er diverse zalen ter beschikking voor al uw evenementen of vergaderingen.

 

Afgezien van de diverse klassieke arrangementen (Session, Fun, Sprint of Grand Prix), kunt u ook aan andere, op maat gesneden activiteiten denken, zoals een Vespa tour, een dronetest, banden wisselen, achteruit karten, een cocktail workshop of een exclusief bezoek van Eupen!

En om na afloop de gebeurtenissen van deze onvergetelijke dag nog even naar boven te halen, kunnen we u een heerlijke maaltijd serveren in de Bar & Bistro of als aangepaste, op maat gesneden maaltijdformule.

Karting Eupen : mogelijkheden te over! Onze hoogste prioriteit is de klanttevredenheid!

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau Liège-Spa Businessland) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Experience Factory
Rue de l’Industrie 37
Eupen
4700
Eupen

Kaart