FUNLY

 • 1ère position
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Façade extérieure
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz Room
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz Room
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz Room
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz Room
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golf
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golf
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golf
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golf
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Laser Game
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Laser Game
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Laser Game
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Laser maze
 • Liege Funly - Rocourt (Liège) - Laser maze
Liege Funly - Rocourt (Liège) - Façade extérieureLiege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz RoomLiege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz RoomLiege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz RoomLiege Funly - Rocourt (Liège) - Quiz RoomLiege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golfLiege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golfLiege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golfLiege Funly - Rocourt (Liège) - Mini-golfLiege Funly - Rocourt (Liège) - Laser GameLiege Funly - Rocourt (Liège) - Laser GameLiege Funly - Rocourt (Liège) - Laser GameLiege Funly - Rocourt (Liège) - Laser mazeLiege Funly - Rocourt (Liège) - Laser maze

Een leuk moment onder collega's

Dit veelzijdige recreatiecentrum op de site van Kinepolis in Rocourt voorziet activiteiten die ideaal zijn voor uw teambuilding: een laserspel, een quizruimte (quizzen en blindtest), een minigolf en een laserlabyrint. Hier beleeft u unieke ervaringen in immersieve omgevingen. 

Het aanbod is dan ook bijzonder gevarieerd, en vooral de quizruimte is een absolute must voor een teambuilding (in de versie van zowel een quiz als een blindtest). 

U kunt een of meerdere spelletjes spelen of kiezen voor een formule met catering (ontbijt, lunch, Italiaans buffet of koud buffet). Daarnaast is er ook een cafetaria en een grote zaal die perfect geschikt is voor recepties. Deze dienstverlener ligt zeer dicht bij de snelwegen en heeft een zeer grote parkeerplaats.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
FUNLY
200 Chaussée de Tongres
Rocourt
4000
Liège

Kaart