Vivacook

 • 1ère position
 • Logo - Vivacook - 2021
 • Vivacook Jean (20) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook Jean (30) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook Justine & Greg (633)© PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook-Forest Hill 2015 (50) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook-Forest Hill 2015 (91) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook-Forest Hill 2015 (80) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook-Forest Hill 2015 (149) © PIERRE-YVES SOUGNE
 • Vivacook-Forest Hill 2015 (130) © PIERRE-YVES SOUGNE
Logo - Vivacook - 2021Vivacook Jean (20) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook Jean (30) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook Justine & Greg (633)© PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (50) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (91) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (80) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (149) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (130) © PIERRE-YVES SOUGNE

Beleef een gezellige, culinaire ervaring onder collega's

Wilt u tussen uw vergaderingen door even heerlijk ontspannen of gewoon een gezellig ontspannen moment met uw team beleven? Ga dan voor Vivacook!

"Team Cooking", aangeboden door Vivacook, biedt u de mogelijkheid, via diverse activiteiten en culinaire belevingen, synergiën te ontwikkelen, teamgeest en wedijver te versterken en dynamiek, creativiteit en teamgeest te stimuleren. Deze dag wordt volledig voor u verzorgd in het hartje van de provincie Luik.

Sinds 1 mei kunnen de chef-koks, met de beschikking over een gloednieuwe kookruimte van 160 m², “Team cooking” aanbieden voor maximaal 40 personen. Dé kans om uw kook- en banketbakkersvaardigheden te perfectioneren.

Niet alleen wordt u een èchte professional in de keuken, maar het beleven van deze culinaire ervaring met collega's, waar de focus op gastronomie en plezier ligt, draagt bij aan de teamvorming.

Er zijn diverse arrangementen mogelijk zoals "Défis Top Chef", banketbakkersgerechten, chocoladecursussen of wijnproeverijen.

Verder kan deze activiteit opgeluisterd worden met een wijnproeverij, een rondleiding door de streek, een wandeling, een quad- of fietstocht, enz.

U ziet het, u wordt ècht helemaal "in de watten gelegd"!

Nieuw!!! Team cooking online

Kies voor deze nieuwe formule die het mogelijk maakt om twee activiteiten te combineren door vanuit huis samen te koken en tegelijkertijd een teambuilding te creëren. Deze "Team Cooking online" vindt plaats via het Zoom-platform met de chef-kok van de dag als ceremoniemeester, die je stap voor stap moet volgen om het recept te maken. Dit alles in een goede, vriendelijke en ontspannen sfeer

Bovendien kunnen je creaties worden beoordeeld en geproefd door de mensen om je heen.

Deze appetijtelijke activiteit is vastgesteld voor de betaalbare prijs van 54,45€ BTW incl. en omvat het maken van de tassen met de koopwaar, het scenario en de technische fiches, de opvolging van de deelnemers en het live koken, het team ter plaatse, de voorbereiding van de cursus voor, tijdens en na de cursus, en de audio-video-uitrusting en de huur van het platform. De levering is inclusief 7 € BTW per persoon. 

De ingrediënten worden geleverd aan elke deelnemer die in de provincie Luik woont.   

Aantal deelnemers: minimaal 10 personen - maximaal 100 personen 

Datum: te bepalen 

Tijd: te definiëren 

Locatie: Online via het Zoom-platform 

Duur van de activiteit: ongeveer 1u30 

Om te watertanden, ontdek enkele suggesties waaruit u een gerecht voor de hele groep zult moeten kiezen.  

 • Szechuan-stijl roergebakken rundvlees en rijst
 • Sushi 
 • Visfilet van de markt met pesto rosso, gekonfijte tomaat en chorizo risotto
 • Gevogelteballotine met seizoensgroenten en zoete aardappelpuree 
 • Kwartel gevuld met champignons, geserveerd met geglazuurde groenten

Om u te verleiden, innoveert Vivacook door de krachten te bundelen met twee andere gerenommeerde dienstverleners in de sector van het zakentoerisme. Profiteer van nieuwe en exclusieve aanbiedingen.

De eerste samenwerking met Hollloh (Luik) zal het mogelijk maken culinaire activiteiten te combineren met virtual reality-evaringen.

Voordat u aan uw culinaire activiteit begint, kunt u zich vermaken met virtual reality-ervaringen in een van de grootste virtual reality-attractieparken in de regio Luik. U zult meeslepende avonturen beleven in een uitzonderlijke omgeving!

Daarna bereidt u met het team cooking uw maaltijd in de vorm van een culinaire uitdaging, dit alles onder toezicht van professionele koks. Het winnende team ontvangt een doos met lokale producten. Sluit uw activiteit af met een proeverij van uw creaties van de dag, dit alles in een goede, gezellige en ontspannen sfeer.

 • Duur van alle activiteiten: 4 tot 5 uur
 • Duur van de spelen: 1u30
 • Duur van het koken in teamverband: 1u tot 2u
 • Maaltijden: 1u tot 1u30
 • Minimum aantal deelnemers: 40
 • Maximum aantal deelnemers: 150

De tweede suggestie is de mogelijkheid om het kasteel van Neuville-en-Condroz (Hoei) aexclusief voor u te gebruiken. Geef uw evenement wat extra's in de sfeer van een 13e eeuws kasteel! Deze locatie is ideaal voor het organiseren van uw vergaderingen, conferenties en seminars. Het omvat een cateringpakket aangepast aan uw behoeften, volledig uitgeruste zalen met audiovisuele apparatuur van hoge kwaliteit, evenals een prachtige bar en grote buitenruimtes... Kortom, u zult uw klanten een unieke dag laten beleven. 

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau Liège-Spa Businessland) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Vivacook
27 Moulin du Ruy
Stoumont
4987
Stoumont

Kaart