Avernas Golf Club

  • 1ère position
  • 3992462538 (1) ©Golf d'Avernas
  • IMG_4888 (1) ©Golf d'Avernas
  • AGC 13 mai 2006 023 ©Golf d'Avernas
  • AGC 13 mai 2006 037 ©Golf d'Avernas
  • AGC 13 mai 2006 039 ©Golf d'Avernas
  • AGC 13 mai 2006 047 ©Golf d'Avernas
  • DSC_0044 (1) ©Golf d'Avernas
  • AGC 13 mai 2006 009 ©Golf d'Avernas
3992462538 (1) ©Golf d'AvernasIMG_4888 (1) ©Golf d'AvernasAGC 13 mai 2006 023 ©Golf d'AvernasAGC 13 mai 2006 037 ©Golf d'AvernasAGC 13 mai 2006 039 ©Golf d'AvernasAGC 13 mai 2006 047 ©Golf d'AvernasDSC_0044 (1) ©Golf d'AvernasAGC 13 mai 2006 009 ©Golf d'Avernas

Vriendelijkheid en gezinsgeest zijn een integraal onderdeel van het DNA van de Golf d'Avernas

Het bestaat uit een prachtige 9-holes baan, een groot oefenterrein (verlichte oefenbaan, 2 putting greens, chipping area en compacte 6-holes baan) en een uitstekend restaurant (Cotto Avernas).

Met een zestigtal zitplaatsen binnen en een groot terras met uitzicht op het golfterrein, serveert dit restaurant een traditionele keuken die voornamelijk uit typisch Italiaanse gerechten bestaat. De keuken is rijk aan smaken op basis van subtiel gedoseerde kruiden en zelfgemaakte producten.

De Cotto Avernas zet in op een gezellig en authentiek ontvangst, altijd met de glimlach. De zaakvoerders maken er een erezaak van om ervoor te zorgen dat iedereen die hun restaurant binnenstapt zich net zo voelt als thuis, in een ontspannen setting.

Een wel uitgeruste vergaderzaal (WIFI, overheadprojector, scherm, printer en scanner) is ook beschikbaar voor al evenementen.

Als hij niet geboekt is, wordt onze zaal een professionele coworking ruimte.

Ideale ligging vlakbij de E40, tussen Luik en Brussel - Gemakkelijk parkeren - Dicht bij de wijk Hannuit en zijn winkels - Prachtige omgeving.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Avernas Golf Club
19a Rue de Grand-Hallet
Avernas-le-Bauduin
4280
Hannut

Kaart