Do you speak Gin ?

 • 1ère position
 • Do you speak Gin - Liege - Cathedrale - Verre
 • Do you speak Gin - Liege - Cathedrale - Tenue
 • Do you speak Gin - Liege - Cathedrale - Préparation
 • Do you speak Gin - Liege - Cathedrale - Préparation face aux clients
 • Do you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Embarquement
 • Do you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Dégustation sur la Meuse
 • Do you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Dégustation à l'intérieur du bateau
 • Do you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Rooftop - Préparation en duo
 • Do you speak Gin - Liege - Dégustation à domicile
 • Do you speak Gin - Liege - Dégustation à domicile - Verres
Do you speak Gin - Liege - Cathedrale - VerreDo you speak Gin - Liege - Cathedrale - TenueDo you speak Gin - Liege - Cathedrale - PréparationDo you speak Gin - Liege - Cathedrale - Préparation face aux clientsDo you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - EmbarquementDo you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Dégustation sur la MeuseDo you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Dégustation à l'intérieur du bateauDo you speak Gin - Liege - Croisiere sur la Meuse - Rooftop - Préparation en duoDo you speak Gin - Liege - Dégustation à domicileDo you speak Gin - Liege - Dégustation à domicile - Verres

Ginproeverijen die naar uw bedrijf komen!

Kent u Do you speak Gin? Dit is een ongezien concept van ginproeverijen bij u thuis of op kantoor! Deze dienst op basis van een selectie Belgische microproducties maakt gebruik van sommeliermethodes om haar producten te presenteren en voor te stellen. 

Tijdens deze ervaring van 3 tot 4 uur kunnen vier tot vijftien personen proeven van gins naar keuze. De deelnemers hoeven niets anders te doen dan de expert te volgen die slechts 2 m2 nodig heeft om zijn ding te doen. 

Van zodra de bar er staat, kan de proeverij beginnen. Beginnen doet de animator met het voorstellen van de gins die hij aanbiedt, wetende dat hij er voor proeverijen vijf à zeven uitkiest. Vervolgens kiezen de deelnemers er drie uit, te beginnen met pure alcohol. Dan bereidt de expert de cocktails die hij zelf heeft samengesteld op basis van zijn originele recepten, en dit leidt uiteindelijk tot niet minder dan 6 degustaties!

Een niet te missen opportuniteit voor hen die graag de geschiedenis van gin en zijn productiemethodes wil ontdekken of er meer over wil leren.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Do you speak Gin ?
36 Rue Lairesse
Liège
4000
Liège

Kaart