EVA Liège

  • 1ère position
  • EVA Liege - Saint Georges - Vue aérienne - Extérieur
  • EVA Liege - Saint Georges - Vue sur l'espace de jeu
  • EVA Liege - Saint Georges - Bar - Pompe à bière
  • EVA Liege - Saint Georges - Salle de réunion
  • EVA Liege - Saint Georges - Lobby - Vue générale
  • EVA Liege - Saint Georges - Lobby - Salon
  • EVA Liege - Saint Georges - Lobby - Billard
EVA Liege - Saint Georges - Vue aérienne - ExtérieurEVA Liege - Saint Georges - Vue sur l'espace de jeuEVA Liege - Saint Georges - Bar - Pompe à bièreEVA Liege - Saint Georges - Salle de réunionEVA Liege - Saint Georges - Lobby - Vue généraleEVA Liege - Saint Georges - Lobby - SalonEVA Liege - Saint Georges - Lobby - Billard

Beleef een indrukwekkende en meeslepende ervaring samen met uw collega's

EVA Liège, virtual reality centrum in Saint-Georges-sur-Meuse, biedt u een unieke ervaring op het gebied van virtual reality. U kunt zich hier vrij bewegen in een arena van 500 m² voorzien van een helm en een wapen.

Deze activiteit, die voor iedereen toegankelijk is, vereist een goede teamspirit en biedt oneindig veel plezier terwijl het de cohesie van uw team vergroot.

Het aanbod bestaat momenteel uit twee spellen:

  • Spelers tegen elkaar: dit schietspel in teams speelt zich af in een post-apocalyptische wereld. Nadat de teams zijn gekozen en ingedeeld in facties en iedereen voorzien is van een wapen, gaat u de strijd aan in epische gevechten met maximaal 10 spelers. Of het nu gaat over overheersing, een killermatch of ieder voor zich, u werkt samen met uw team om de overwinning in de wacht te slepen!
  • Moon of the dead: U maakt deel uit van het laatste peloton van een regiment op maanmissie dat is overgebleven in een ruimtestation en dat aangevallen wordt door hordes bloeddorstige zombies. Verenig de krachten om samen zo snel mogelijk te kunnen ontsnappen!

Het virtual reality centrum beschikt over de meest geavanceerde technologie waardoor toeschouwers de wedstrijden die zich in de arena's afspelen rechtstreeks kunnen volgen op televisieschermen.

Naast een bar waar u uw dorst kunt lessen, beschikt het centrum ook over een biljart, darts, cateringservice en een vergaderzaal waar u gebruik van kunt maken voor uw professionele evenementen, evenals een gratis parking met 70 parkeerplaatsen. 

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
EVA Liège
96 Chaussée Verte
Saint-Georges-sur-Meuse
4470
Saint-Georges-sur-Meuse

Kaart