Evasion Room

 • 1ère position
 • Evasion Room - Liege - Jeu - 70's Hold'Up
 • Evasion Room - Liege - Vue extérieure vers la rue du Pot d'Or
 • Evasion Room - Liege - Vue extérieure vers la rue Pont d'Avroy
 • Evasion Room - Liege - Wall of Fame
 • Evasion Room - Liege Escape - Intérieur
 • Evasion Room - Liege - Jeu - 70's Hold'Up - Diamant
 • Evasion Room - Liege - Jeu - Uranium 235 - Affiche
 • Evasion Room - Liege - Jeu - Uranium 235
 • Evasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du Hikikomori - Affiche
 • Evasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du Hikikomori
 • Evasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du Hikikomori
 • Evasion Room - Liege- Jeu - Chicago 1930
 • Evasion Room - Liege- Jeu - Chicago 1930
Evasion Room - Liege - Jeu - 70's Hold'UpEvasion Room - Liege - Vue extérieure vers la rue du Pot d'OrEvasion Room - Liege - Vue extérieure vers la rue Pont d'AvroyEvasion Room - Liege - Wall of FameEvasion Room - Liege Escape - IntérieurEvasion Room - Liege - Jeu - 70's Hold'Up - DiamantEvasion Room - Liege - Jeu - Uranium 235 - AfficheEvasion Room - Liege - Jeu - Uranium 235Evasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du Hikikomori - AfficheEvasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du HikikomoriEvasion Room - Liege - Jeu - Le Mystère du HikikomoriEvasion Room - Liege- Jeu - Chicago 1930Evasion Room - Liege- Jeu - Chicago 1930

Beleef een innovatieve en spannende teamervaring 

Evasion Room opende in 2015 haar deuren als eerste uitbater van Escape Rooms in Wallonië. Ideaal gelegen in het centrum van Luik en met plaats voor 20 spelers (+12 voor raadselparcours in de stad). 

Deze recreatieruimte blijft een referentie voor België als bedenker van raadsels en dompelt spelers onder in werelden die al even gevarieerd als verrassend zijn. Zo wordt u als team opgesloten in een vreemde kamer, die geen uitweg lijkt te hebben, en moet u raadsels zien op te lossen door de mysterieuze voorwerpen rond je te onderzoeken.

Zal het jullie lukken om een tijdbom op tijd te ontmantelen, een nucleair ongeval te voorkomen of een waardevolle diamant te stelen? Naargelang uw wensen zal het team voor u klaar staan voor advies en om u te begeleiden bij het kiezen van de escape room die het beste bij u past uit de lijst met mogelijkheden

 • 70's Hold Up (3 tot 6 spelers): Probeer een kostbare diamant te stelen die opgesloten zit in een bank door door de beveiliging te breken zodat jullie toegang krijgen tot de kluis.  
 • Uranium 235 (3 tot 5 spelers): Probeer terug controle te krijgen over een nucleaire reactor die gevaarlijk oververhit raakt. 
 • Het mysterie van Hikikomori (2 tot 3 spelers): Ga op zoek naar de sporen van een Japanse tiener die op mysterieuze wijze is verdwenen.
 • Chicago 1930 (3 tot 6 spelers): Ontmantel een bom en dwarsboom de vendetta van de Italiaanse maffia.

Tot slot nodigt een ‘urban escape game', genaamd ‘Hangover Liège' (6 tot 12 spelers), u uit om in de stad, met een vreemde rugzak en de nodige hoofdpijn, te achterhalen wat er allemaal is gebeurd tijdens een dronken avondje in de bars van het stadscentrum.

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Evasion Room
24 Rue du Mouton-Blanc
Liège
4000
Liège

Kaart