In The Air

 • 1ère position
 • In The Air - Teambuilding - Alexandre de Terwagneok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding - Benoit Do Quangok
 • In The Air - Teambuilding
In The Air - Teambuilding - Alexandre de TerwagneokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding - Benoit Do QuangokIn The Air - Teambuilding

Breng een vleugje magie naar je teambuildings!

In The Air is in een studentenkamer in Luik in 2012 geboren en heeft dankzij zijn innovatieve concepten snel een reputatie opgebouwd in België, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland. Dit bedrijf, dat samenwerkt met merken van wereldklasse maar ook met de Belgische koninklijke familie, biedt u zijn "Teambuilding & Magic" concept aan.

Deze unieke animatie waarin magie wordt gebruikt als een participatief gereedschap en geeft je de mogelijkheid om onderwerpen als innovatie, marketing of klantbeleving op een leuke manier te benaderen. Deze ultra originele activiteit is een geweldige kans om je team te verrassen en onvermoede talenten te ontdekken. Het stelt je ook in staat om de magie op een andere en leuke manier te zien terwijl je het gebruikt in de dagelijkse praktijk.

Deze dienstverlener reist naar de locatie van je keuze, maar levert zijn diensten ook in digitale versie. In dit kader worden de medewerkers op Zoom verdeeld in teams die tegen elkaar spelen. Elk van hen verdient punten dankzij magische spelletjes terwijl ze tovertrucs leren en hun kennis vergaren om vragen te beantwoorden. Het is ook mogelijk om vooraf een Mystery-box te sturen met materiaal dat tijdens het spel gebruikt zal worden om nog meer interactiviteit te brengen.

Er zijn 2 formaten beschikbaar:

 • Live versie: 2u30
 • Digitale versie: 45 tot 90 minuten
SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
In The Air
116 Boulevard d'Avroy
Liège
4000
Liège

Kaart