Neem contact op met ons Team

Denk aan het Convention Bureau • MICE Liège-Spa voor de organisatie van uw seminaries, meetings, borrels, incentives en teambuilding.

Ons team is de ideale partner voor de organisatie van uw bedrijfs- of zakenevenementen. Onze rol: Zoeken, adviseren, de beste oplossing vinden en uw een unieke en flexibele aanspreekpunt aanbieden.

U kunt ondersteuning op maat en de verlening van een gepersonaliseerd dienst (gedeeltelijk of volledig naar gelang uw voorkeur) verwachten die uw budget respecteert. Alle door u gekozen diensten op basis van weloverwogen voorstellen, worden gefactureerd op een document enkel en alleen tegen kostprijs!

Dit ervaren professionele team, specialist van de provincie Luik, profiteert van een bevoorrecht contact met de partners van haar MICE Club die voldoen aan strenge kwaliteitscriteria.

U zult het begrepen hebben, deze complete en gratis service zal ontegenzeggelijk een toegevoegde waarde bieden voor uw evenement, maar ook een echte tijd- en geldbesparing!
 

De voordelen als u het Convention Bureau kiest:

  • Begeleiding op maat;
  • Deskundige en ervaren professionals, specialisten van hun streek;
  • Gratis en kwalitatieve dienstverlening om tijd te besparen;
  • Eén enkel aanspreekpunt voor een volledige en gepersonaliseerde service;
  • Een dynamisch en meertalig team (FR-NL-DE-EN-IT);
  • Gegarandeerde reactie binnen 48 uur.  

Voor zakelijk toerisme is de provincie Luik:

  • de 1e provincie in Wallonië
  • de 3e provincie in België
     

Contact

Candice Michot
Candice MICHOT
Coördinatrice
Projectleidster

1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.89
 
Boi-Nhi Huynh
Boi-Nhi HUYNH
Projectleidster
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.89
Mélanie Witon
Mélanie WITON
Projectleidster
1, place de la République française, 4000 Luik
Tel. +32 (0)4/279.50.89
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
In dit kader zullen de verstrekte gegevens uitsluitend worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) met het oog op informatieverstrekking en het reageren op uw verzoeken of vragen betreffende Convention Bureau • MICE Liège-Spa. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden of nadien worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door het aankruisen van dit(deze) vakje(s) zullen de verstrekte gegevens ook worden gebruikt voor het per e-mail versturen van de gevraagde newsletter(s). Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken.
Bevestig je verzoek aub :
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.