Publié le woensdag 27 maart 2024 à 09h10

Silva Hotel Spa-Balmoral

  • Silva Hotel Spa-Balmoral
Het ideale adres voor uw professionele evenementen
Spa
Met zijn ligging tussen de beboste heuvels van Spa, in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, biedt het Silva Hotel Spa-Balmoral een inspirerende werkomgeving die gunstig is voor de concentratie en creativiteit die uw professionele vergaderingen eisen.
 
De zalen voor evenementen, die recentelijk gerenoveerd en perfect uitgerust werden, verzekeren u optimaal comfort in een hedendaagse en rustgevende setting. Het restaurant en de bar, ook gerenoveerd, bieden gezellige ruimten voor culinaire pauzes en ontspannende momenten.
 
De relaxte atmosfeer die zo kenmerkend is voor dit hotel zal ongetwijfeld een vleugje ontspanning toevoegen aan uw vergaderingen en andere evenementen. U beleeft er ook een unieke ervaring, waarbij het professionalisme van de faciliteiten hand in hand gaat met de sereniteit van een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.
 
Kies voor het Silva Hotel Spa-Balmoral, waar zaken en welzijn perfect worden verenigd en waar er over ieder detail werd nagedacht om van uw professioneel evenement een succes te maken
meer