Organiseer uw evenement in een van de vele uitzonderlijke locaties

Bent u op zoek naar een locatie met voldoende plaats voor een seminar, met meerdere vergaderzalen om uw strategie te bepalen en voorzien van moderne apparatuur voor presentaties, of een combinatie van dit alles? De Provincie Luik heeft verschillende hotels die aan al deze behoeften voldoen.
 
 • Het Château des Thermes van Chaudfontaine
 • Het Château des Thermes van Chaudfontaine
Het Château des Thermes van Chaudfontaine is een unieke locatie in het teken van welzijn, en de ideale plaats om uw evenementen te organiseren (seminar van een dag, seminar met verblijf, conferentie, incentive, teambuilding). De zaak beschikt over 4 vergaderzalen met plaats voor 12 tot 120 personen.
 • De Manoir de Lebioles - Panoramisch zicht
 • De Manoir de Lebioles - Woonkamer
De Manoir de Lebioles te Spa ligt midden in de Ardense bossen, in een groene omgeving waar charme en luxe hand in hand gaan. U beschikt als gast over 13 ruime en luxueuze suites, 3 kamers, een gastronomisch restaurant onder leiding van een met prijzen bekroonde chef en de spa.
 • Kloster Heidberg
 • Kloster Heidberg
Net zoals het volledig gerenoveerde voormalige klooster Kloster Heidberg in het centrum van Eupen. Een ideale locatie voor seminars in een unieke sfeer. Het voormalige klooster uit de 18e eeuw is geklasseerd als monumentaal erfgoed en werd omgevormd tot een centrum voor seminars en evenementen. Kloster Heidberg beschikt over 5 vergaderzalen met moderne audiovisuele apparatuur en plaats voor 300 personen.
 • My Hotel by Intermills
 • My Hotel by Intermills
Dit is ook het geval bij My Hôtel by Intermills te Malmedy, een nieuwe viersterrenzaak met 84 kamers en een topbestemming voor welzijn. In samenwerking met het Intermills Business & Event Center dat vlak bij het hotel ligt, wordt alles in het werk gesteld om uw zakelijk evenement zoals seminars of conferenties perfect te laten verlopen.
 • R Hotel Experiences - Umami Lounge
 • R Hotel Experiences
Het superior viersterrenhotel R Hotel Experiences heeft een uniek uitzicht over de vallei van de Amblève, ligt aan de voet van de bekende côte de la Redoute te Remouchamps, en biedt service op maat van hoog niveau. Herbron in het centrum voor gezondheid, fitness & wellness en ontdek de bar & restaurant Umami. Het seminarcenter van 300 m² bestaat uit 5 zalen waarvan er 3 moduleerbaar zijn, allen uitgerust met de beste hightech infrastructuur!
 • Hotel Van der Valk Verviers
 • Van der Valk Congres Hotel Liège
 • Hotel Van der Valk Sélys - Ô Cocottes brasserie
Groep Van der Valk heeft niet minder dan drie hotels in de Provincie Luik en is een aanrader voor de organisatie van uw evenementen
 • Hotel Van der Valk Verviers onderscheidt zich door een opmerkelijke architectuur en een strategische locatie. Het hotel beschikt over 100 kamers en suites, een centrum voor wellness en fitness, en 9 moduleerbare seminarzalen uitgerust met de nieuwste technologieën en met plaats voor 300 personen.
 • Van der Valk Congres Hotel Liège verwelkomt u in een gezellig en modern kader dicht bij het parc de la Boverie, vlak naast het Palais des Congrès. Het hotel met 219 kamers en suites, 3 restaurants, een centrum voor wellness en fitness, en een panoramische Skybar op de 10e verdieping, is de nieuwe “place to be” in Luik. De 2 banketzalen van het hotel zijn voorzien van de nieuwste technologieën en private ruimten voor private evenementen.
 • Hotel Van der Valk Sélys is bestemd voor zakelijke klanten en is een waar stedelijk complex met een subtiele mix van oud en nieuw. Deze stijlvolle zaak ligt midden in het historisch, cultureel en commercieel centrum van de Cité Ardente of de “Vurige stede”. U vindt er verschillende multifunctionele ruimten voor uw evenementen, met telkens een geheel eigen sfeer om optimaal te voldoen aan uw verwachtingen. Elke zaal beschikt over natuurlijk licht, een internetverbinding met hoge snelheid, hoogwaardige technologische apparatuur en airconditioning.