Publié le maandag 06 mei 2024 à 14h32

EVA Liège

  • EVA Liège
Beleef een geheel immersieve ervaring onder collega’s
Saint-Georges-sur-Meuse
Bent u op zoek naar een unieke activiteit voor een team? Probeer EVA Liège! Dit virtualrealitycentrum is onlangs geopend in Saint-Georges-sur-Meuse, beslaat bijna 500 m² en belooft een unieke ervaring. Het aanbod met een combinatie van gaming en virtual reality (VR) dompelt u onder in een bijzonder spannend spel waarbij u, uitgerust met een VR-headset en een wapen, de best mogelijke score moet behalen.

Er zijn momenteel twee spelmodi beschikbaar: “After-H Battle Arena” en “After-H Zombies”. In de eerste modus kunt u uw collega's uitdagen, terwijl u in de tweede modus uw krachten moet bundelen om zombies te verslaan! Samenwerking is dus de sleutel en zal u helpen om de teamspirit en -verbondenheid te versterken!

U kunt ook genieten van een loungebar met biljart en darts, en een snackbar in een gezellige omgeving. Indien gewenst kan er ook een vergaderruimte beschikbaar worden gesteld voor uw evenementen. Zo kunt u bijvoorbeeld 's ochtends vergaderen en 's middags genieten van de teambuildingactiviteit.
meer