Vivacook

  • 1ère position
  • Logo - Vivacook - 2021
  • Vivacook Jean (20) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook Jean (30) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook Justine & Greg (633)© PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook-Forest Hill 2015 (50) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook-Forest Hill 2015 (91) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook-Forest Hill 2015 (80) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook-Forest Hill 2015 (149) © PIERRE-YVES SOUGNE
  • Vivacook-Forest Hill 2015 (130) © PIERRE-YVES SOUGNE
Logo - Vivacook - 2021Vivacook Jean (20) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook Jean (30) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook Justine & Greg (633)© PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (50) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (91) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (80) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (149) © PIERRE-YVES SOUGNEVivacook-Forest Hill 2015 (130) © PIERRE-YVES SOUGNE

Beleef een gezellige, culinaire ervaring onder collega's

Wilt u tussen uw vergaderingen door even heerlijk ontspannen of gewoon een gezellig ontspannen moment met uw team beleven? Ga dan voor Vivacook!

Team cooking, aangeboden door Vivacook, biedt u de mogelijkheid, via diverse activiteiten en culinaire belevingen, synergiën te ontwikkelen, teamgeest en wedijver te versterken en dynamiek, creativiteit en teamgeest te stimuleren. Deze dag wordt volledig voor u verzorgd in het hartje van de provincie Luik.

Kunnen de chef-koks, met de beschikking over een kookruimte van 160 m², Team cooking aanbieden voor maximaal 40 personen. Dé kans om uw kook- en banketbakkersvaardigheden te perfectioneren.

Niet alleen wordt u een èchte professional in de keuken, maar het beleven van deze culinaire ervaring met collega's, waar de focus op gastronomie en plezier ligt, draagt bij aan de teamvorming.

Er zijn diverse arrangementen mogelijk zoals "Défis Top Chef", banketbakkersgerechten, chocoladecursussen of wijnproeverijen.

Verder kan deze activiteit opgeluisterd worden met een wijnproeverij, een rondleiding door de streek, een wandeling, een quad- of fietstocht, enz.

U ziet het, u wordt ècht helemaal "in de watten gelegd"!

Om te watertanden, ontdek enkele suggesties waaruit u een gerecht voor de hele groep zult moeten kiezen.  

  • Szechuan-stijl roergebakken rundvlees en rijst
  • Sushi 
  • Visfilet van de markt met pesto rosso, gekonfijte tomaat en chorizo risotto
  • Gevogelteballotine met seizoensgroenten en zoete aardappelpuree 
  • Kwartel gevuld met champignons, geserveerd met geglazuurde groenten

Om u te verleiden, innoveert Vivacook door de krachten te bundelen met het kasteel van Neuville-en-Condroz (Hoei), een andere dienstverlener

De tweede suggestie is de mogelijkheid om het kasteel van Neuville-en-Condroz (Hoei) aexclusief voor u te gebruiken.

Geef uw evenement wat extra's in de sfeer van een 13e eeuws kasteel! Deze locatie is ideaal voor het organiseren van uw vergaderingen, conferenties en seminars. Het omvat een cateringpakket aangepast aan uw behoeften, volledig uitgeruste zalen met audiovisuele apparatuur van hoge kwaliteit, evenals een prachtige bar en grote buitenruimtes... Kortom, u zult uw klanten een unieke dag laten beleven. 

SLUITEN
De velden met sterretje (*) dienen verplicht te worden ingevuld.
Mijn Gegevens
Mijn aanvraag
Type evenement
Accommodatie
Activiteit
Huur van de Zaal
Andere gewenste prestatie(s)
Beschikbaarheid voor contactopname
Uw gegevens worden verzameld in het kader van de precontractuele maatregelen met betrekking tot het opstellen en toesturen van offertes. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven aan de toeristische dienstverleners en/of evenementenbureaus waarop de aanvraag betrekking heeft. Deze gegevens zullen tot maximaal een jaar na ontvangst van uw aanvraag worden bewaard.
Je kunt zich ook aanmelden voor een van onze onderstaande extra (Newsletters) diensten :
Door een of meer vakjes hierboven aan te kruisen, stemt u erin toe dat uw persoonsgegevens ook worden verwerkt door de Toeristische Federatie van de Provincie Luik (Fédération du Tourisme de la Province de Liège - FTPL) voor het per e-mail toezenden van de gevraagde newsletters. Deze gegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden en zullen worden bewaard zolang de FTPL toeristische informatie wil blijven verstrekken. 

Uw gegevens zullen worden opgeslagen in een beveiligd softwareprogramma dat uitsluitend toegankelijk is voor de medewerkers van de FTPL werkzaam op de afdelingen ‘Web’ en het commerciële team, dat zich bezighoudt met de offertes op het gebied van zakelijk toerisme (Convention Bureau • MICE Liège-Spa) door middel van een login en een persoonlijk wachtwoord.

U heeft te allen tijde het recht op inzage, correctie, verwijdering, beperking van de verwerking, portabiliteit, verzet en verhaal met betrekking tot uw persoonsgegevens. Deze rechten kunnen worden uitgeoefend door een brief te sturen naar de webservice van de FTPL: Place de la République française 1, 4000 Luik OF per e-mail naar het volgende adres: administration@tourismepro.be
Volgens de Wet n° 78-17 van 06 januari 1978 van de Franse Nationale Commissie voor Informatica en Vrijheden (CNIL) over informatica, bestanden en vrijheden (artikel 36), kan de houder van het recht op kennisneming en waarvan informatie over hem incorrect, onvolledig, onduidelijk of gewijzigd is, of waarvan het gebruik, de communicatie of de bewaring verboden is, eisen dat deze informatie wordt gecorrigeerd, aangevuld, verduidelijkt, bijgewerkt of verwijderd. Gelieve dit in onderstaand formulier aan te geven indien u dit recht wil uitoefenen.
Gegevens
Vivacook
27 Moulin du Ruy
Stoumont
4987
Stoumont

Kaart