Ga voor een wow-factor bij de organisatie van uw incentives en teambuilding!

De Provincie Luik heeft een uniek aanbod en uitzonderlijke locaties die uw klanten zeker zullen verbazen!
 
  • Blegny-Mine
  • Blegny-Mine - Apéro-Mine
In Blegny-Mine daalt u samen met uw gasten met een jas en helm op af tot diep in een oude steenkoolmijn met galerijen op 30 en 60 meter diepte die nog toegankelijk zijn via de oorspronkelijke put. Het bezoek kan worden aangevuld met de formule "Apéro-Mine" of "Mines gourmandes" voor een degustatie van streekproducten.
  • Circuit van Spa-Francorchamps
  • Circuit van Spa-Francorchamps - Seminariezaal
Het circuit van Spa-Francorchamps werd door de Formule 1-piloten unaniem verkozen tot mooiste circuit van de wereld en biedt een mix van werk en ontspanning met de mogelijkheid tot private ruimten (mezzanines, salons, loges, villa’s). Zowel voor een vergadering als een seminar, een teambuilding of incentive kan iedereen de magie van de locatie opsnuiven tijdens een privébezoek. Met de Business Experience kunt u zelf achter het stuur kruipen voor twee rondjes op de piste samen met een professionele piloot.
  • Karting Eupen
  • Karting Eupen
Met de karting van Eupen-Experience Factory staat sensatie en adrenaline altijd op het programma. De karting beschikt over een van de langste binnenpistes ter wereld met strakke bochten en verschillende formules voor teambuilding: Session, Fun, Sprint of Grand Prix. Deze ontspanningsruimte biedt een alles-in-één oplossing met zalen voor vergaderingen of evenementen, een restaurant, een bar en een terras voor een gezellige maaltijd of cocktail.
  • Fly-In
  • Fly-In - Cafetaria
Til uw evenement een stapje hoger met de Fly-In, de grootste vrije valsimulator ter wereld. Onder begeleiding van professionele monitors ervaren de deelnemers geheel veilig hoe een parachutesprong voelt terwijl ze naar beneden dwarrelen in een glazen buis van 15 meter hoog en meer dan 5 meter diameter. Er is ook een zaal ingericht met de nieuwste audiovisuele technologieën (plaats voor 50 personen) voor een vergadering of een cocktail in afwachting van de sprong.